Kanker zet uw wereld op z’n kop. U en uw naasten hebben opeens allerlei vragen; wat kunt u bijvoorbeeld het best eten tijdens en na de behandeling? Wat kunt u doen om fysiek en mentaal te herstellen?

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Patiëntinformatiecentrum Oncologie (PATIO) van het Erasmus MC Kanker Instituut samen met Stichting OOK een patiëntendag. Op deze dag kunt u informatie over bovenstaande en andere onderwerpen krijgen. De ondersteuningsconsulent is aanwezig om u te adviseren en te helpen bij uw zoektocht naar betrouwbare informatie. Ook kunt u zich lekker laten verwennen: Geniet van een hand- en of voetmassage, bezoek de pedicure, de kapper of ga zelf aan de slag met make-up en krijg tips voor de beste huid- en haarverzorging.U kunt ook deelnemen aan verschillende interessante workshops op het gebied van voeding en kanker, bewegen en kanker, een creatieve workshop, kunstzinnige therapie en muziektherapie.

Genoeg keuze voor iedereen!

Wij zien u graag op zaterdag 2 februari 2019 van 11:00 tot 16:00 uur in het Onderwijscentrum van het Erasmus MC. Wanneer u via de Hoofdingang Erasmus MC binnenkomt, informeert u dan bij de Receptie hoe u bij het Onderwijscentrum komt.

AANMELDEN EN INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail patio@erasmusmc.nl of via telefoonnummer 010-7041202. Aanmelden kan op dezelfde wijze: stuur een mail naar bovengenoemd mailadres of bel!